Press release

Skandinaviens største personlige on-line fotoarkiv

Photo-Gallery.DK - er Skandinaviens største personlige on-line fotoarkiv, der p.t. rummer over 70.000 farve- duotone- og S/H fotos, som er klar til brug på web-sites, i nyhedsbreve m.v. - sitet opdateres hyppigt med nye aktuelle billeder, arkivet forøges typisk med mellem 200 og 500 nye billeder om måneden.

Photo-Gallery.DK - har et emneindex med 28 overordnede emner, som igen er inddelt i ca. 250 underemner, hvert emne har en stribe preview-ark med 20 små thumbnails billeder, der er ca. 4.000 preview-ark. Preview-arkene gør det nemt at gennemse et givent emne, og hvis man ønsker at se et billede i større version, så klikker man bare på thumbnails billedet.

Photo-Gallery.DK - blev åbnet i december måned 2000, dengang var der kun ca. 1.300 fotos i arkivet, sitet var helt primitivt opbygget med directories. I løbet af det forløbne år er der satset hårdt på at gøre sitet mere brugervenligt, og der er tilføjet mange tusinde nye billeder.

Photo-Gallery.DK - har i 2006 haft 652.974 besøgende og 2.688.477 sidevisninger, det er i gennemsnit knap 55.000 besøgende og næsten 224.000 sidevisninger om måneden. Det er iøvrigt kun en mindre del af de besøgene, der kommer ikke ind via forsiden, hovedparten af de besøgene kommer ind via en søgning i Google, AltaVista, AllTheWeb o.s.v., hvor de har søgt på et ord som matches af et eller flere billeder i arkivet, så de fleste besøgne går direkte til en underside med et billede, der relaterer til deres søgning. Klik her og se besøgsstatestik.

Photo-Gallery.DK - er et internationalt site, der også har stor gennemslagskraft uden for Danmark. Sitets statistik viser, at det besøges af brugere fra mere end 86 forskellige lande. Alle væsentlige tekster findes både på dansk og engelsk - man siger jo, at et billede siger mere end tusind ord, og at det taler alle sprog.

Photo-Gallery.DK - er åben overfor nogle få seriøse sponsorer og annoncører, der er interesseret i international markedsføring, en resource som Photo-Gallery.dk har en stor portion godwill, som det er meget attraktivt at få andel i, derfor kan den/de rette sponsorer og annoncører opnå en helt unik synergieffekt.

Photo-Gallery.DK - er under konstant udvikling, og vi har mange planer for fremtiden. Det står højt på ønskelisten at få økonomiske resoucer til en skrivende medarbejder, så der kan laves en billedtekst på dansk og engelsk under hvert billede, dernæst vil vi også gerne kunne rejse hele Danmark rundt og optage billeder til arkivet.

Lidt om det tekniske

Photo-Gallery.DK - drives via en 20/2 Megabit ADSL-linie fra Telenor.

Photo-Gallery.DK blev i servet fra en ældre PowerMacintosh 8200, med serversoftwaren Quid Pro Quo, men de store trafikmængder har gjort det nødvendigt med en opgradering af hard- og softwaren, så nu serves sitet med en PowerMacintosh G3'er med MacOSX og serversoftwaren Apache. Sitet består af ca. 225.000 filer som fylder ca. 10,6 Gigabyte.

PS: Der må frit bruges op til 10 fotos fra arkivet i forbindelse med presseomtale af Photo-Gallery.DK


© 2000 Niels Ebbesen - grafiker & fotograf
Valhals Plads 23 · 3650 Ølstykke · +45 47 17 56 22 · +45 40 33 69 40
info@niels-ebbesen.net · www.niels-ebbesen.net